AKTUELNO

Goruće teme!

Trenutno se u Beloj kući komentariše odnos Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sve rekao o meni, i ja nećiu da me neko naziv a kurvom! Anđelo i Ša sa m,nom poričaju o svem,u i na sve teme - rekla je Mina.
Ja bih voleo da završim ovu priču, ali ja sam se zaljubio u nju i ne mogu da se obuzdam kad mi nešto smeta, posebno tada jer ja nisam osoba koja gura stvari pod tepih - rekao je Car.
Ja znam da on sada samo čeka da ja napravim neki korak, to mi je i rekao da želi sa nekom drugom samo da viodi kako ću ja da odreagujem - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Više mi ovo sa njom nije zanimljivo, ja sam nju povlačio na udicu kao i ona mene, ali nadam se ad ćemo biti prijatelji! Mislim da je neke stvari pogrešila, ali i ja sam. I nikada je nisam pitao o njenoj prošlosti, ali spominjem samo to da je spletkaroš jer sam osetio na sebi i ja ne želim da imam kontakt i odnos sa njom, stavljam tačku na to sve - dodao je Car.
On meni nikada ne kaže šta mu smeta direktno, on to ne radi! Sve što on sad priča, on ukazuje na sve a ja sam mu lepo sve govorila da ne započinje bilo šta, on je započeo ja sam završila i ja sam mu rekla da mi Đorđe unosi mir - dodala je Mina.
Mina i ja razgovaramo, i jako smo dobi. Ko hoće da uđe sa Minom u vezi svi toj osobi pričaju kakva je ona,ali oni uđu pa posle pobegnu kada moraju da ponesu taj kamenm i teret - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga