AKTUELNO

Sve je objasnio.

Trenutno se u Beloj kući održava "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a zadrugari komentarišu Minu Vrbaški i Filipa Cara.

Ona je meni rekla da šta je rekla Vladimiru i stalno mi nagoveštava da neke stvari ne radim, ali ja ne znam šta ona misli! Ja nju malo znam a ona je jako vešta u spletkama, lažima i igricama, najbolje je da sve pitate nju jer ja nisam siguran. Ja sam milion puta rekao, i razmatrao sam sve od početka i ne znam zašto mu se nije priklonila - rekao je Car.
Mina je htela da sakrije nešto spolja, i Đedović je bio tu, a ja Minu nisam htela da odrukam. Onda mi je prišao Car i ja sam sve potvrdila, i Vladimir mi je rekao kako se ona igra ali ja nisam poverovala ali na kraju znajući mene, ona se igrala. Mina kada je videla da je is*ušila kod Tomovića vratila se Caru - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam vrteo film, i sad ja ne znam šta ona misli i da li je ovo gotovo! U svakoga imam sumnju, i ne znam da li je sve sa njim radila iz inata, nekada mi deluje da je tako ili ne. Ja ne mogu da budem sa njom i da gledam druge devojke, meni nije jasno u šta da verujem. Ona je u ovoj kući četiri godine i sve radi planski, sedi na krevetu i gleda u kameru, ja sumnjam u nju jer je to normalno, a što se tiče klipa sa Matorom ona je to svesno uradila ali ne bi dozvolila da se sazna za to - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga