AKTUELNO

Sve im rekao!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Aleksandra Nikolić i Filipa Cara. Na red da nominuje je došla Jovana Ljubisavljević:

Ja sam Aleks bila lažno zahvalna. Nas dve smo se posvađale, tj mene je ona napala, jer je prala veš i cedila ga, i onda sam ja njoj rekla da skloni to jer je prljavo - pričala je Jovana.
A ti mene nazivaš seljankom i ku*vom - rekla je Aleks.
Ostavljam Cara jer smatram da treba da ide - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipa komentarišemo nedeljama, on nema lošu dušu, znam da preteruje, na nekin način omalovažava ljude. Ja verujem da bi on bio dobar otac. Aleks sa druge strane je čudna, nisi ni svesna šta radiš, tvoju drugari su razočarani. Katastrofa je to što radiš ali nemam srca da ti pošaljem - rekao je Karić.

U tom trenutku je Mina Vrbaški gađala Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa stvarima koje je rekao Stefan. Ja sam koliko sam mogao bio tu uz tebe. Rekao sam ti neke stvari, ti si prijatelj mojih prijatelja, i ja ću te podržavati, ali mi nije jasno tvoje ponašanje. Lupaš vratima i završavaš u zatvoru. Mene je Car molio da ti skrenem pažnju,a ja sam to i uradio. Posle onih reči koje ste ti i Maja razmenile, vi ne možete da budete prijateljice. Ti si moralna d*olja, Cara najviše nervira ignog. Car, pa ja za njega nemam nijednu definiciju, on se nije dovoljno raspitao o meni. JA sam pevao i bio sa najvećim Žestokim momcima, ja sam svima omiljena ličnost. Ja neću dozvoliti da se neke stvari rade. Tebe Care najviše boli što je Fran je*ao Minu.Čuvam Aleksandru - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga