AKTUELNO

Bilo je burno!

Kao i svake srede do sada, tako i ove, u Beloj kući na rasporedu je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

Dok si sa Monikom pravila planove za budućnost, nije ti Sanja bila ni u planu ni u glavi, sad patešišeš zbog Sanje i Anđela? Sanja ščepaj Anđela i uživaj sa njim - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima pravo da radi šta hoće, ja sama sa sobom se osećam loše. Katastorfa se osećam, Šebez je to znao i Ermina. Moja je stvar, moj osećaj, ne znam kako da se iskontrolišem sa svim stvarima. Ja sam se sprdala za svadbu, Las Vegas. Svakog trenutka da sam bila u vezi sa Monikom, Sanja mi je bila u glavi, to mi je i Monika zamerala. Da joj je teško bilo, teško je bilo. Svi imaju pravo to da misle. Ako mogu ja da patetišem za devojkom koja je moja najveća ljubav, ako sam ja bolesnica, onda i njoj tako treba da se sudi za Frana. Kao da je bila sa Franom u vezi dve i po godine - govorila je Matora.
Anđelo i ja smo prijatelji, ne postoji ništa između nas. Gledaoci su u pravu. Jovana nema pravo da mi zameri bilo šta. Ušla je sa Žanom, smuvala se sa Monikom - rekla je Sanja.
Da li misliš da bi bilo normalno da budeš sa nekim muškarcem, ja imam emocije prema tebi, meni bi bilo neprijatno? - rekla je Matora.
Rekla si da ćeš da ideš na kapiju ako budem bila u vezi sa Anđelom - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foliraš se zbog Frana i njegovih fanova. Pre rođendana si ga izbegavala. Ne možes se oprati, Fran treba na lomaču da ide, a ti ucveljena dama. Njih možeš da manipulišeš - govorila je Matora.
Dosta si ti sa mnom manipulisala. Loše si uticala na mene, bila si manipulator - govorila je Sanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga