AKTUELNO

U kući je postalo tesno!

Jovana Tomić Matora ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala odnos Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića budući da Vladimir Tomović unosi veliku dozu smetnji u njihovoj vezi, kako su oni to predstavili.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne odustaje, ali mi smo slični, vickasti smo, ima pravo da radi šta hoće. Ja sam rekla da bilo šta uradi, da se nasmeje, to će se tako komentarisati, ja znam da se njoj Kenan sviđa, to svi vidimo, ali Vladimir još nije prešao meru, da je on nju uvredio - rekla je Matora.
Kenan je u problemu, kada je u vezi, problem mu je Matora, kada nije, onda sam ja - dobacio je Tomović.
Njemu je to prezanimljivo, pogotovu kada se Rialda opire. On ne doživljava Kenana kao konkurenciju, za njega je to sprdnja, ta njihova veza. Ja sam pričala sa njim, on mi je rekao da ih gotivi, pričali smo ispred prodavnice. Ali nije samo on, nego i 90% to misli da je vaša veza fejk, ja vas isto gotivim, ali ne vidim ljubav između vas. Kenan kuka kako hoće kući, u drugu ruku idi mi-dođi mi. Kod Jovane isto nije bilo drugačije, da joj nije prijala pažnja, ne bi mu se smeškala, kao u izolaciji mu se opirala čitavih 45 minuta, posle nisu prestajli - poručila je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem jednu stvar, Rialda da hoće da se otrese Vladimira, ona bi ga se otresla, ako ti smeta u tvom odnosu sa Kenanom, na bilo koji način - poručio je Marko Đedović.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga