AKTUELNO

Cvetaju!

Sinoć se u Beogradu otvorio jedan restoran koji je okupio veliki broj poznatih na jednom mestu.

Ni visoke temperature nisu sprečile javne lučnosti da prisustvuju ovom događaju, a osmeha i raspoloženja nije manjkalo.

Razlog tome svakako je popuštanje mera koje su svi rado dočekali pa tako i naša koleginica Dea Đurđević, koja je na otvaranje restorana došla sa svojim izabranikom Mladenom Mijatovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad smo se revakcinisali i vreme je da se popuste mere i da se relaksiramo. A i posle svih napornih dana svi nekako završimo u kafani, odnosno kafiću, tako da kafane su jako lekovite za ovo društvo - rekla je lepa voditeljka Dea Đurđević.

Ovom prilikom otrkila je da li je više tip koji pojede ili popije:

Bogami, pojede! Ali sad sam na nekom režimu ishrane tako da se trudim da sve bude umereno - priča voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci najgledanije televizije ''Pink'' budie se sa Deom već 4 godine, te je ispred premijerne kamere otkrila da li je ona ranoranilac ili joj pak i dalje teško padaju rani jutarnji časovi.

Nikad se nisam navikla, mislim da čovek ne može da se navike da ustane u 4 ujutru. Teško mi je kada se budim, ali već kada krenem na posao, krene taj adrenalin, voliš to što radiš, i već zaboraviš koliko je sati - priča Dea.

Foto: TV Pink Printscreen

Već 5 godina uživa u ljubavnoj romansi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a evo kako kod njih izgleda ljubav u doba korone:

Isto kao i pre, nama se ništa nije promenilo. Pogotovo on radi crnu hroniku, tako da je uključen maksimalno. Navikli smo da zajedno funkcioništemo i na poslu i van posla, čak su nam jedno vreme i kancelarije bile jedna pored druge - ispričala je Đurđevićeva.

Autor: M.M.

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović