AKTUELNO

Opšta svađa.

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" na narednom klipu koji je pušten zadrugarima, prikazan je razgovor Kristijana Golubovića i Aleksandre Nikolić koji su pričali o Filipu Caru.

Aleks ima neke plave nasmejane oči kad god ga pogleda, i hvata te vajbove pa me pita da li sam video! On nju ne gleda neprijateljski, već je milo gleda - rekao je Kristijan.
On je danas došao i seo pored mene, i pričao kakav ima s*ks sa Minom. Te fore može da prodaje nekom drugom - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju ne gledam nikako, majke mi moje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kako da ne, on dolazi i priča kako je s*ršavao u nju. Ja to ne želim da slušam i znam da me gleda, jednostavno vidim! Ne mislim da se kaje što je završio sa mnom, jer on misli da je sve vratio jer sam ja na početku bila loše prema njemu. Mislim da njihova ljubav neće trajati, i on je nasilnik - rekla je Aleksandra.
Ja sam njemu skrenula pažnju na to! Što se tiče ovoga sa Majom, jer ja znam koji smo mi imali razgovor i mislim da mi ne trebamo da komentarišemo Maju, to je bila Janjuševa želja. Filip je bio pijan, i pričao je budalaštine i rekao mi je da idemo da se šalimo u sobu. Ja sam njemu rekla kako može to da radi i da ide u izolaciju, i kako će Janjuš da reaguje na to. Ovo je sam napravio, a ne ja kao što kaže! Ja sam mu rekla da ja onda mogu isto tako da se šalim sa svim momcima, ali neću - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao njima da ne diraju Maju zbog mene i da me ne povezuju a on me zove da se ja zezam sa njom i sa njim! - rekao je Janjuš.
Car sam sebi pravi probleme, on je neko za koga ja mislim da je inteligentan a ispada glup i daje joj povoda. Smatram da trebaš jednom za sva vremena da završiš sa Aleksandrom - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga