AKTUELNO

Opšta pometnja!

Naredni klip prikazao je Minu Vrbaški, dok se presvlači ispred Vladimira Tomovića u garderoberu.

Ošacovao ju je sa puno strasti - prokomentarisao je Kristijan.
Baš ju je odmerio, interesantna mi je Paulina reakcija. Paula, ovo ti ne treba, ispašćeš sprdnja, ne treba da se kanališ - rekla je Milica.
Meni je super ova sprdnja, neka jednom i ja ispadnem žrtva - govorila je Paula.

Foto: tv

Ja sam sigurna da je ona zaljubljena u Tomovića. U najvećoj ljubavi sa Carem, ona ide i razgovara sa Tomovićem, nikada ga neće prežaliti - rekla je Nadica.
Kako vi sa mnom, tako ja sa njima. Oni (Tomović i Car) idu i sve dogovaraju. Njih dvojica imaju dogovore, meni je sve jasno, ali nema veze, ima vremena - komentarisala je Mina.
Kakav dogovor imate Vladimir i ti? - pitao je voditelj Paulu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nikada nisam rekao javno... Evo, ovako, postoji jedan deo gde nema kamera, makar ja mislim da nema. Mene je jedna osoba oblatila bez ikakvog razloga, to je Danijel. Meni taj gnev ne prolazi već mesec dana. Nataša je trebala da mi služi kao mamac. Moj plan je bio da Nataša namami Danijela na to mesto, da mu kaže da je to štek, a da Filip i ja čekamo njega i da mu se osvetim. Ali sam odustao od svega - otkrio je Vladimir.
Ja tvrdim da ne bi mogao da me prebije. Nije jači od mene, možda samo misli da jeste. Svaka čast, dobra igra - prokomentarisao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga