AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Vladimir Tomović je ovonedeljni vođa, a došlo je vreme da raspodeli budžete zadrugarima za ovu nedelju.

Veliki budžet ide Zvezdani, ne mogu da gledam devojku koja me par jutara dočekuje u pušioni, ili je za stolom nema, koja gleda u jednu tačku. Njoj treba razumevanje, treba ti neko sa kim ćeš da razgovaraš, nisi se dobro snašla, mislim da devojka u tvojim godinama, koja želi da bude zvezda u muzici da bavulja ovde po kući, da sedi sama... Kada god ti bude teško, ne osamljuj se, idi druži se - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi mali budžet, Ivana Marinković. Rekla je da joj nije bitan novac, da su ti bitne reči. Ne ponaša se dobro u ovom rijalitiju. Ne, ipak veliki budžet. Da bih mogao da kažem šta mislim. Katastrofa, najveće razočaranje. Prvih mesec dana sam te branio, govorio sam da ne primećujem da flertuje, oblizuje se, da je oblizivanjem zarazila pola kuće. Nisi ostavila utisak dobre devojčice, ako želiš da ostaviš utisak dobre devojčice, moraš da budeš dobra. Dobra devojčica se ne meša u veze, Dragane i Šebeza. Devojčica koja ima 21 godinu, mora da zna da ni u jednom odnosu ne sme da bude treća. Ne pričaš sa Mićom dve-tri nedelje, popričaj sa njim. Ovo ne valja za tebe - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana, mali budžet, ne prija mi njena energija, ne mislim da je bolja ili lošija od drugih. Nismo se svađali, mnogo si mi neinspirativna, ne zanima me ništa u vezi sa tobom, zbog toga mali budžet, nedefinisano mi je sve to - rekao je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga