AKTUELNO

Nije mu bilo dobro kada je Nadica ustala.

Afera koja već neko vreme trese Zadrugu vezana je za Vuka Moba i Kiju Kockar. Na ovonedeljnom "Pretresu sa Milanom Miloševićem" Vuk Mob imao je priliku da objasni sve što se desilo sa njim i učesnicom Zadruge 1 gde je odnela i pobedu. Podsećamo, njih dvoje su imali turbulentan i buran odnos napolju, a detalji istog postali su jedna od gorućih tema ove večeri.

Foto: Jelena Simonović, TV Pink Printscreen

Nakon haosa koji je nastao za Crnim stolom, i napadima mnogih zadrugara, Vuk je pokušao da rasvetli detalje njihovog odnosa, ali je usput naišao na niz osuda mnogih koji mu nisu verovali. Zadrugari su ga demantovali, ali je on ostao čvrsto pri svom stavu da njihova veza nije bila romantična, već se isključivo zasnivala na povremenom viđanju.

Nakon kratke pauze, Milan Milošević se vratio u Belu kuću, pa je odmah dao reč Vuku Mobu i imao novo pitanje za njega.

Samo ću da ponovim koja je glavna tema, Kija se uključila u program, izjavila je da su bili u vezi, ona ga je tužila za udar na njen moral, oglasili su se Stefan Karić, Sloba Radanović, opet ti dajem reč, objasni? - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene nervira što mi se od jedne reči i rečenice pravi priča i izvrću reči. Potvrđujem, ja govorim svoju priču ona njenu, pod jedan. Pod dva, to što Nadica kaže da sam povređen i da ne mogu da prežalim, mi smo nakon Budve, nastavili da se viđamo i nastavili smo da se družimo. Rastali smo se najnormalnije, u dobrim odnosima. Vezu niko nije hteo da ozvaniči, veze nije bilo. Jedina situacija gde smo se mi uhvatili za ruke, jeste kada smo bili na večeri, pa smo otišli na splav, i tu smo se da niko ne vidi, uhvatilki za ruke - objasnio je Vuk.
Rekao si da je glumila da je povređena, nakon izlaska iz rijalitija? - pitao je Lepi Mića.
Da! Glumila je, neću da lažem! - tvrdio je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sada u službi svoje verenice, zato pljuje Kiju, da bi se oprao! - rekao je Kristijan Golubović.
Pogledaj se čoveče, smiri se, bio si zaljubljen! Nije mi jasno što govori sa takvom strašću - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Upoznao sam najlepšu devojku na svetu, postala mi je devojka, zaprosio sam je na sred Beograda pred petnaest hiljada ljudi, ona će sada da mi rodi dete! I ja da budem ljubomoran i isfrustiran zbog Kije! Ne, ja sam besan jer se sve ovo dešava! - dodao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si spreman da ideš na poligraf? - rekao je Milan Milošević.
Da! Naravno, hoću da se sve objasni i vidi! I za nju, i za narkotike za koje sam osuđen - rekao je Vuk Mob.

Detaljnije u nastavku teksta u video - klipu ispod teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga