AKTUELNO

Ovo veče je počelo burno, videćemo kako će se završiti!

Upravo je počeo "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", prva tema o kojoj će zadrugari večeras razgovarati za crnim stolom, jeste odnos Mina Vrbaški i Vladimira Tomovića.

Ja sam imala potrebu da njemu kažem neke stvari, i neke priče koje je spomenuo da nikad ne bi izneo. Hvala mu na tome, jer sam ja neke stvari rekla što mi je bilo na duši. Ja imam još dosta toga da kažem. Naša priča nije završena, ali postoje stvari koje još trebaju ka se kažu, da bi se sve rešilo - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pokazujem da je njoj stalo do mene? Imamo verbalnu komunikaciju i gledam je u oči, i znam šta mi misli. Ovaj, ja ne znam , ja sam neko ko je ove sezone rijaliti igrač i ja to jesam! Neki ljudi su tek večeras shvatili šta je rijaliti, i odlučio sam da uključim emocije, kada su u pitanju ljubav i prijateljstvo. Mislim da kad su manipulacije u pitanju sa ljudima, mislim da sam to prostudirao to u nekim knjigama. One mene ne može da folira, kada sam izlazio Mina je kroz osmeh rekal da smo jedan - jedan, i rekla je kako će biti dva - jedan, a ja mislim da je ovo kraj igre! Nema emocija sa njene strane. Ja imam poštovanja i prema Franu, ali videće nakon mesec dana - rekao je Vladimir.
Mića i Ša su mi rekli da trebam sa njim da porazgovaram - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla šta sam osećala u trenutku, sve što mu pre nisam rekla i nisam ništa folirala. Ja njega ne volim, ali i ne mrzim ga bio je uvek uz mene, ali jednostavno mnogo me je pogodilo i povredilo. Pre sam imala veliku emociju prema njemu, i koliko sam sebe davala. Ja sam mu rekla: "Izvini" za sve što sam ja pogrešila. Ja ništa ne krijem, i imam šta da kažem, ali napominjem ja prema njemu imam samo nedovrđene račune - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga