AKTUELNO

Očekuje nas burno veče!

Nataša Radan je u nedelju napustila Belu kuću i na mesto vođe postavila svoju prijateljicu Rialdu Karahasanović, koja je za svoja dva potrčka odabrala Milicu Kemez i Filipa Cara. Zadrugari su u emisiji "Nominacije", koja je održana u petak, većinom glasovala poslali Cara u izolaciju. Njemu se odmah potom priključila Dragana Mitrović, koju je nominovala publika.

Ali, to nije sve. Fran Pujas i Stefan Karić su takođe nominovani za izbacivanje, kako njihova ekipa nije uspela da ih "otkupi" u specijalnom zadatku ove nedelje koji su organizovali "Otmičari".

Foto: TV Pink Printscreen

Njih četvoro će se večeras naći u ljutoj borbi za opstanak u emisiji "Izbacivanje", koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Pre duela, Dušica će sa podrškom nominovanih gledali priloge najzanimljivijih situacija protekle nedelje i pričati o svim aktuelnostima na imanju.

Foto: Jelena Simonović

Voditelj Darko Tanasijević će ulaziti na imanje, kako bi obavio intervjue sa zadrugarima koji su bili glavna tema protekle nedelje, a potom će okupiti nominovane, kako bi odigrali igru koju je pripremio Veliki šef.

Foto: Jelena Simonović

Emisija "Izbacivanje" je upravo počela i možete je pratiti uživo na televiziji Pink!

Autor: M. P.