AKTUELNO

Nije verovala šta ju je snašlo.

Na današnjoj raspodeli budžeta Vladimir Tomović je prve velike budžete podelio najdražim osobama u kući, a onda uzeo nekoliko malih budžeta i počeo da ih deli.

Foto: TV Pink Printscreen

Idu dva mala budžeta, Franjo se smeje, kao da zna da ide kod njega i njegove devojke. Fran mora da zna da uvrede koje iznosi na moj račun neću uzeti za zlo, jer ih ne čujem, ne tangiraju me. O njemu sam rekao sve, a vi ga idealizujte, stavljajte mu oreole na glavu, stavljajte ga na tron, to govori o vama... U mojim očima, ljudi koje su takve stvari radili u njegovim godinama, nisu dobri ljudi... Jedno izvini to ne može da reši. Vidim da je zaljubljen, svako zaslužuje da bude voljen. Ali ne mogu da imam lepo mišljenje - rekao je Vladimir, pa nastavio:
O Mini bih mogao danima i satima da pričam, a da nikad ne završim. To je nečije dete, ima 20 godina, sramota bi bila da se svađamo ovde posle svega što smo doživeli. Ako ti neko kaže da u nekom nećeš imati neprijatelje, nećeš. Neću govoriti ružne reči, mali budžet je eto, neću govoriti ružne reči - istakao je Tomović, a Mina ga je streljala pogledom.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je mali budžet dao i Rei Anđelković, za koju smatra da nema poštovanja prema starijim osobama, između ostalog i prema njemu. Aleksandra Nikolić je dobila mali budžet jer ne ceni sebe, po Tomovićevom mišljenju jer je dopustila da je dodiruje Kristijan Golubović, ali i zbog pomirenja sa Filipom Carom i poljupca sa Tomom Panićem. Moniki Horvat je takođe dao mali budžet, što ju je iznenadilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Hana je ušla ovde i rekla da se Matora i ja igramo. Posle 14 dana, videla je da je najveći folirant Monika. Dovoljno joj je bilo 14 dana, po njenim rečima. A sad ću da kažem šta ja mislim. Namazana si, koristiš situacije. Ti si Ivina kopija. I Filip Car je rekao da si g*vno, da ćemo tek da vidimo ko si ti - istakao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.