AKTUELNO

Nije mogla da istrpi ovo!

Mišel Gvozdenović je sa velikih budžeta prešao na male budžete. Prve je podelio Rialdi Karahasanović, Franu Pujasu, a zatim je jedan dodelio i Miljani Kulić, koja je pobesnela zbog ovoga.

Mali budžet dajem Rialdi. Polazim od onih stvari, kako je meni neko, tako i ja tebi. Ti si meni dala mali. Nemam loše mišljenje o tebi. Imaš drčan stav, nekad i previše. Imam i ja tu crtu, ne možeš uvek biti drčan u ovom poslu, radimo sa ljudima. Posao me je promenio, bio sam sličan tebi. Imam bliže ljude, ne družimo se, ali imam lepo mišljenje o tebi - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Od danas je Mina isključena iz "Ketering klana" - našalio se Đedović.
Franu isto mali budžet. Kada sam ga video na ulasku, pomislio sam ko je ovaj momak, šta se ovo dešava. Nikad nisam video mladu osobu toliko istetoviranu, lepo ti to stoji. Nismo nešto bliski, imamo korektnu komunikaciju - istakao je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet ide i gospođi Kulić. Miljana Kulić, generalno imamo godinama problem. Znaš šta je problem. Dodelila mi mnoge loše epitete, vređala moju porodicu - započeo je Mišel.
Ne, ti si ismejavao moju porodicu. Moje sestre - govorila je Kulićeva.
Ti znaš kako si klela moju braću, poželela si da moja porodica pogine u putu od Holandije do Srbije, tvrdim to - pričao je Gvozdenović.
Sram te bilo. Drugo, zaboravio si sva moja dobra dela. Ja tebe ne želim da ponižavam, a ti imaš potrebu mene. Znaš kakav sam čovek. Ja na neki način nisam bila korektna, ali ti si bio bezobrazan prema meni, a ja sam tebe volela. Bio si arogantan, zato sam ja bila takva prema tebi. Zakuni se da me tvoja porodica nije tukla! - uzvratila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da smo te tukli, bili bismo u zatvoru. Ti si ovde urinirala u moj krevetu, ležala preko mene, nisi mi davala da spavam... A juče si ovu devojku (Milicu) najgore moguće ponizila, kako će moja braća u Holandiji da je j, čemu to? - pitao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer nije htela da mi da parče pite. Tebi je dala pitu, meni rekla da nema, nije htela da mi da, mene je to povredilo, jer znam koliko sam bila uz nju, zato sam rekla da je Bora ne podnosi. Na k*rvinski način ti je dala pitu, namigivala, smejala se kad Bora nije bio tu, zato sam rekla to - poručila je Kulićeva.
I moja dobra dela ne pominješ... Nekoliko puta u Zadruzi, kada sam te vodila u toalet, sada posle rođendana Velikog šefa. A ti me ponižavaj! - zaključila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.