AKTUELNO

Hoće li mu pevačica oprostiti?

Nakon okršaja koji su Miljana Kulić i Toma Panić imali u emisiji "Pitanja novinara", tenzije su se malo spustile, a novinarka je postavila još jedno pitanje bivšem manekenu.

Da li si mislio kako se Nadežda oseća kada si se ljubio sa drugim devojkama? - bilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam, hteo sam da prekinem zadatak zbog svoje psihe, kada sam bios svestan šta sam uradio, više nisam ni sa kim mogoa da budem u autu, svestan sam bio da sam pogrešio. Jedina žena koju volim je moja majka. Nakon toga je došla i Nadežda. Majku na jedan način volim, Nadeždu kao svoju ženu. Nadam se najboljem - rekao je Toma.
Kako bi se osećao da je situacija obrnuta? Da li si zaljubljen? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih iz revolta ušao buldožerom ovde, sigurno. Nisam ni u kog zaljubljen, sem u Nadeždu. Krivica je što sam u toj situaciji bio momak od 20 godina, a ne čovek koji ima ženu i dete. Da imam emociju prema nekoj devojci, ustao bih prvi i rekao to. Nadeždi želim da kažem, zaslužila je putovanje, obećavam joj taj Bali. Znam da ona to voli. Trudiću se da niko više moje gluposti ne vidi i da moje dete normalno raste, da Nadežda može da se lepo smeje, a ne da gleda "Zadrugu" i razmišlja: "Šta li je ovaj moj napravio" - odgovorio je Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.