AKTUELNO

Hoće li joj ovo oprostiti?!

Zadrugari su večeras gledali i skandaloznu svađu Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića koja je nastala zbog slikanja sa Milanom Jankovićem Čorbom. Misicu je izvelo iz takta što je Stefan rekao da je ona ista kao i sve ostale devojke koje su se slikale sa njim. Misica je tom prilikom uvredila sve devojke koje su se slikale, a one su bile kivne.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da kažem da Čorba mene nije j*bao, pošto je Jovana rekla: "Njih je j*bao, a mene nije" - zamerila je Tara.
Nije ni mene - dobacila je Paula.
Čorba je rekao da nema nikakve veze sa mojim polnim organom, batalite me te priče, najbolje drugarice - dodala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto pričaš ovako o meni, ja isto imam pravo da kažem da si ti svašta radila u šteku. Ja jesam igrala sa njim, ali ni sam ga hvatala za polni organ. Ko zna šta si ti radila u šteku - poručila je Aleks.
Devojko, sedi, puštan ti je klip kako mu se nabijaš - uzvratila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se radi u šteku? To je isto kao kad odeš ispod jorgana. Dovoljno da se držite za ruke, to je odmah s*ks, jedan vid s*ksa - poručio je Kristijan.
Ja opet ponavljam, svako ko se pokrio jorganom, k*rao se. A ti Jovana ne treba da se baviš time što su one tamo, nego što si ti. Tebe neće da opravda to šta su one radile - dodao je Lepi Mića.
Ona se trudi od početka da kaže: "Ja sam Jovana, iz dobre porodice, vaspitana, nisam kao ove devojke". Ona je napravila na početku par grešaka, i onda su ljudi jedva čekali da dočekaju da je ista kao sve kojima morališe. Ja sam hteo svašta da kažem večeras, ali nisam hteo da im stajem na muku. Stvarno neke stvari mene iznenađuju, da ovo dete ovakve psovke govori. Mi smo se prvih deset dana zgražavali kada su ove devojke psovale, a sada gledamo nju kako ponavlja p, k, p*šenje, d*kanje. Sačuvaj Bože, Isprljala si se ovde - dodao je Golubović.
Tek ću da psujem, ne razumeju me dok ne opsujem - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nego si se lažno predstavljala. Misica je ostala u čudu što je na slici. Videli smo svi klip gde je bila u šteku, gde se čulo mljackanje. Mljackanje kao prošle godine Maja i Janjuša. Zato si, ne ista, nego gora. Sve vreme si im pametovala. Svoju drugaricu Maju ponižavaš. drugaricu Taru ponižavaš, sve samo da bi sebe izdigla. To je jako perfidno. Da bi sebe digla, spremna si sve svoje da poniziš. Ti si klasični folirant. Tvoja maska je odavno pala, a tek će da padne - poručila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja i dalje mislim da su sve iste, dala je povoda, otišla je u štek, dala je za pravo da neko može da pomisli da je bilo nešto. Ja sam hteo da prećutim da je bio taj momenat. Kroz taj svoj komentar sam hteo da stavim do znanja šta ona misli o tome. Ona se upalila, pogodilo je što sam je stavio u isti koš sa ostalim devojkama - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.