AKTUELNO

Nastala je prava drama.

Zadrugari ove noći igraju Igru istine i to po prvi put u ovoj sezoni.

Nenad Aleksić Ša postavio je pitanje Anđeli Milenković i ljubavnom paru Anji Todorović i Jovanu Cvijetiću Cveletu: "Čuo sam da se Cvele dopisivao sa tobom, da li je u tom periodu sa Anjom?"

Pisao mi je, ne znam u kom periodu. Mislim da je to na početku njihove veze, dok još nisu ozvaničili - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je rekla je tačno. Nije bilo ni viđanja ni slika. Razmenili smo par poruka pre nego što sam ja ušao u odnos sa Anjom. U januaru smo se čuli poslednji put - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da se čuo sa njom, samo mi nije rekao kad. To je njegova bruka i sramota, nije moja. To što je on radio sa strane, njegov obraz. To što je Anđela rekla da je bila sfera njegovog interesovanja, ružno je. Ona je rekla da je smarao. Možete sad da se bolje upoznate, da popričate. Neću se spuštati na taj nivo. Ja sam ga pitala da li ulazi od nekih devojaka, on je rekao da ne. Dopisivao si se sa njom dok si bio sa mnom - rekla je Anja.
Anja zna da nam početak veze nije bio sjajan - rekao je Cvele.
Svako je imao probleme na početku veze. Ja sam ga pitala da li je petljao, a onda saznajem iznova i iznova. Sad sam saznala i u rijalitiju. Ne bi taj prizano da ga pečeš dok sama ne otkrijem. Nebitno ti si legenda - odbrusila je Anja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga