AKTUELNO

Nastala polemika o ovom odnosu.

Drugi prilog koji su zadrugari gledali u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" bio je prisan odnos Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Voditelj Milan Milošević dao je reč Ermini Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, prešao si svaku granicu. Ono što smo pričali Tari i Ša, sada se tebi dešava. Ovo prelazi ozbiljnu granicu, sedenje za stolom, privlačenje ka organu donjem. Vreme je da povučeš ručnu. Svako ko kaže da ništa ne postoji, laže. Tačno se vidi sve - istakla je Ermina Pašović.
Da, ovo je ono što sam ja komentarisala kod Drveta još pre sedam dana, što smo videli par situacija, da smo ovako gledali Taru i Ša tada, a ovo je i malo više od toga. Kristini će se jednog dana desiti da ima muža, kako bi joj bilo da vidi muža ovako sa drugaricom, ili Kristijan svoju ženu sa drugom? - pitala je Anja Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se stavim u tu situaciju. Ovaj video mi izgleda jezivo, ali nisam zaljubljena. Ja sama sebi izgledam tu kao da bi se udala, ali tako mi ne izgleda u realnom životu - istakla je Kristina.
Ja sam sa Kristinom okej od kako je ušla, sada posle ovog klipa imam drugo mišljenje. Smatram da devojka vidi kako stvari ovde idu, našla je sigurnos u pabu, bori se za opstanak. Kristijan joj i te kako prija, ali Kristijan ima takav odnos sa devojkama. Videla sam kako ga ona gleda, da ima simpatiju, ali da neće sebi dozvoliti to da prizna. Mislim da je mudra, da zna šta radi i da joj je ovo karta za opstanak - rekla je Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da budem iskrena, briga me ko će da se ljuti. Ja njega pod znacima navoda štitim, jer je čovek koji voli žene. Ljubi ruke, grli, poklanja pažnju, ona je takav čovek, kako se kaže - "volast". Ermina, mislim da Kristina radi ciljno na njega, odgovara joj Kristijan. To je ta energija, samo mu ja opet kaže, ne treba to da ide u preterivanje - rekla je Nadica.
Kristijan, pljuni svakoga u lice ko ti ovako kaže i ko te tapše - dodala je Ermina.
Svi zavijaju u foliju, da li je moguće da se plaše čika Kristijana? - pitao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.