AKTUELNO

Maja i Ivana o sukobima!

Maja Marinković i Ivana Šopić progovorile su o sukobu koje su imale zbog Marka Janjuševića Janjuša tokom boravka na velelepnom imanju. Poznato je da su Ivana i Maja jedna drugoj uputile teške reči, a sada su shvatile da je baš Janjuš i samo on kriv za to.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ivana i ja nikada nismo imale problem, do odnosa sa Janjušem, pre toga se nismo ni svađale, bile smo dobre. Smatram da sam ja preterala kada sam ulazila u sukobe sa devojkama, pa i sa Anom. Problem je bio u njemu, a ne u devojkama
Maja i ja nemamo problem, nastavile bi svađu da se nama sviđa isti muškarac. Kada smo se svađale, ja sam se osetila povređenom sa njegove strane, jer je meni pričao da se samo sprda, nama je bio isti cilj, a to je on. To su klasične svađe one ženske. Koliko god da su delovale oštro, nisu imale neku težinu - prokomentarisala je Šopićeva.
To su žene, one neka traže svoje, delovalo je, eto, tako da im se sada postavljaju pitanja. Davale su povoda, jer su se svađale, ja sam uticao na to, ali imao sam pravo, da li sam se sprdao, da li sam bio ozbiljan, to je moja stvar. Bilo je tu ozbiljnih svađa, nije to sada da je to tako nešto - dodao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram, s obzirom na to da je Ivana sa Stefanom, Janjuš i ja smo stavili tačku na naš odnos, da nema potrebe da postoji neka netrpeljivost, lagao je mene, pa nju, ali nema potrebe sada da postoji tako nešto - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga