AKTUELNO

Nije mogla da se zaustavi!

Mima Živković žestoko je verbalno napala Mensura Ajdarpašića, a nakon što je raskrinkala Jelenu Pešić, kako je sama tvrdila, raskrinkala je i Ajdarpašića, a on nije mogao da dođe do reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje osobe koje ne gotive moje drugarstvo sa Jelenom, Mima je jedna od njih. Mene ne interesuje šta jedna Mima ima da kaže. Ja bih se samo zapitao gde su bili stavovi ove osobe pre nekoliko meseci, a sada ih iznosi deset dana pred kraj - govorio je Mensur.
Ajde plači malo, zovi brata da dođe po tebe, pa se posle predomisli. Hoćeš 50.000 evra, e pa mnogo ćeš morati da kopaš. Gde su te našli, jesi video p*čku u životu, naskačeš na devojku k'o da p*čke nisi video. Ko si ti da lomiš ovuda? Pohvalila sam Mensura od srca, očekivala sam da će da ustane i da kaže svima "izvini" što nas je vređao, jer je bio zaljubljen. Ima mnogo situacija gde je provocirao prvi. Njegov plan je bio da se uvuče svima pod kožu, pa posle da kaže da se svi peru i da se druže sa njim zbog fanova, on je kao mnogo bitan. Ti si prvi provocirao Ivanu, rekao si joj da je pevaljka - ponavljala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ja "niti smrdim, niti mirišem", samo govori koliko je stepen moje inteligencije. Oni ljudi koji su me provalili i dalje se druže sa njom. Mima je tučena... - pričala je Jelena.
Ja sam tebi pričala da me je poslednji dečko tukao, zato nemam momka! Sram te bilo, kako smeš da pričaš o nasilju u istoj prostoriji sa Anabelom i Draganom - vikala je Živkovićeva.
Ne znam čemu ovaj način, Mima nije moja interesna sfera. Njeno menjanje stavova kako vetar duva, govori o tome kakva je ona osoba - istakao je Mensur.

Pogledaj detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga