AKTUELNO

Nije mogla da se zaustavi!

Voditelj Darko Tanasijević je ove noći ugostio nekoliko zadrugara, a oni su, kao što je običaj svake nedelje, sa njim prečešljali sve teme koje su aktuelne u kući. Naime, burna nedelja za nama otvorila je mnoga pitanja, a šta će na to njemu reći njegov prvi gost, ostaje da saznamo. Njegov naredni sagovornik jeste upravo jedan od najintrigantnijih zadrugara, a to je Nadica Zeljković.

Šta vam najviše privlači pažnju? - pitao je voditelj Darko.
Ono što se dešava, niko ne može da razume. ja kao da sam u 22. veku. Danas ih gledam, jedna izlazi, nazivali su je, svašta, druga izlazi, imala je javne odnos,e treća povratnica, varaju, ostavljaju... Use*avaju se jedni drugia u život, gube prijatelljstva, ja to non - stop gledam,i vodim se kao, rijaliti...Nekada mi ih je žao, a nekada bi ih tukla motkom - rekla je Nadica.
Kako gledate na odnos Tare i Ša? - dodao je voditelj Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ušla ovde kao žena iz naroda. Očišćena od nekih stvari, zaboravljene neke prošlosti, a svaka moja reč, i šta god da kažem, puno se vaga i gleda, jer se zna šta je ta đena (Kija) prošla. Prvo, osećaj što sam ušla ovde, pa Drvo mudrosti kada me pitalo koliko puta je Kija tu plakala. Ja sam se svega sećala 2 ili 3 meseca, to njeno ponašanje i sve. Ja sam neko ko je to gledao 24/7, i stalno sam se pitala kako je ona prošla dan. Ne mogu da otvaram rane, i dolivam so. So su dolili Tara i Ša. Oni su mladi ludi, menjaju partnere... Svi su izašli živi i zdravi, Kristina je imala intervenciju zbog stresa od tada. Ja sam uvek govorila da je kriva ljubav od čoveka koji je izdao. Oni mi porede njihovu bol i sećanja, u odnosu na mene. One kao čavke pričaju, posebno Tara, a Ša je nervozan i besan... Ne pogađa mene, ja znam šta sam rekla i pričala ovih dana. Bilo je pitanje ko me više iritira, Luna ili Tara... Mi smo te rane zalečili koliko smo mogli. Obe se osećamo loše, i tako smo u jednu ruku jedna drugoj dale obećanje da ćemo izaći nasmejane. Ono što sam ja rekla tada, možda je bilo i trik pitanje. Momentalno me iritira Tara, jer kada su ovo troje izašli iz keca, ja tu nisam bila. Ja gledam šta se dešava ispred mene, i ja sedim na mestu gde je sedela moja ćerka, i gledam isto što se mojoj Kiji dešavalo. prvo me iziritirao onaj video - snimak gde su se oni smejali, i gledali kako izgledaju. kada sam videla onaj snimak od pet minuta, to je bol te žene napolju, Kije, Janjuševe žene... ja ne želim da se osvrćem. Ja sam u četvorci, gledam njih, ja ću da budem i njegova i Ivanina majka i tako ću da se ponašam, i njega to pogađa. On je ušao i veliku glupost, zagrizao je nešto što ne može da istrpi - rekla je Nadica.
Oni su potiskivali emocije na početku, a sada su priznali vezu? Treba da osete olakšanje, da im bude lepše, a kakvi su zapravo? - pitao je voditelj Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo čudno, a skrivali su od nas, a mi smo to otkrili kada su se svađali. Htela sam da budem njegov glas razuma majke. On ne treba da bude sklupčan u garderoberu zbog dvadesetogodišnjakinje koja mu ispija krv. ja sma pokušala, ali ne vredi. Ja sam imala potrebu da mu skrenem pažnju da mu devojka od 20 godina ne treba. Ona je u to vreme bila manja od makovog zrna, plakala je, nemoćna u svemu da ga sakrije, a sada je goropadna, bezobrazna. Ona već zna da će biti žena, pa će biti sa njim u punoj areni. Ona je u mašti, ne zna gde se nalazi, a sa njim radi šta hoće... Šta misli on kako se Ivana osećala? Ja nisam mogla da ne komentarišem. Kada je krenulo to pitanje Luna ili tara, naravno da ću reći tara jer je od njega napravila kuče od njega, a Nataša ga je nazvala Fifi, a Ivana ga je poslala kao pitbula. Ivana nije gledala video od pet minuta, već pet meseci. U toj boli, meso joj otpada. Je l' treba da se vraćam na Kiju? Imaju pet posto da će opstati, jer je mačak na limenom krovu često - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku teksta

Autor: D.B.

#Zadruga