AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Lepi Mića uputio je u "Igri istine" pitanje Ani Korać, a bilo je u vezi naprasno bliskog kontakta sa Mensurom Ajdarpašićem.

Ana, dok je bio David tu, nije imala ni sa kim kontakt, osim sa nekoliko drugarica. Hoćeš li mi objasniti odakle tebi sloboda u komunikaciji sa Mensurom, gde vaša komunikacija je za sve vas iznenđujuća? Mislim da ovo što radiš, nema veze sa tobom i pričom da je tebi David sve u životu, nisi se ovako ponašala, ne kažem da nemaš pravo da radiš, nego da mi obrazložiš zašto si Davida izdala? - upitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvenstveno ja sam se ovako ponašala i sa Mensurom i kad je David bio tu, imam pravo, odlično znam šta Davidu smeta i ko njemu smeta. Ja se sa tim ljudima ne družim, ja svog dečka najbolje poznajem. A to što sam pozitivna i vesela, ja ću uvek takva biti, neću sigurno pošto je on otišao da patim, on mi je rekao da ne budem po ćoškovima i da ne patim. Ja nisam takva i ne mogu to da radim. Ja sam prezadovoljna učešćem u "Zadruzi 3", nemam nijednu jedinu mrlju - tvrdila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga