AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao.

U nastavku radio-emisije ,,Delegati" Marko Janjušević Janjuš i Filip Car ugostili su Sandru Rešić, kako bi sa njom popričali o njihovoj temi.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna ozbiljna stvar se sa tobom dešava, od posle žurke se desilo nešto što te tišti, tvoje neko prijateljstvo, vidim da su ti oči pune suza, da si razočarana u neke stvari, voleo bih da nam kažeš zbog čega? - upitao je Janjuš.
Nisam od utorka bukvalno, to traje nedeljama unazad, ja mislim da sam neko ko ulazi u odnose vrlo iskreno. Negde, mesecima unazad, ja nisam došla ovde ,,Nemoj da ja progovorim", da otkrivam neke tajne, time se ne bavim ni u životu, ono što me nervira, što mesecima unazad trpim, ja sam jako dobar slušalac, ja sam neko ko sa bliskim ljudima sebi i sluša ko šta misli jedni o drugima. Ja se time neću baviti više! Jeste Mića bio u pravu, ovde nema prijateljstva, jedini moj prijatelj, pričamo o tom našem ženskom društvu je Rialda... Ja sam branila tu osobu, žao mi je što sam to radila, ja se nisam javila za reč, ako nisam mogl ad aodbranim, nisam likovala nekim ružnim rečima koje su joj govorili i onda negde shvatim da sam tiliko pogrešila. Da sam toliko glupa, da ne mogu da veurjem da sam to sebi dozvolila. Nema potrebe da se pojavi, ovim ću završiti moje gostovanje. Slušam informacije, iako se meni govori drugačije, na mene se prevrću oči kada je Anđelo u pitanju, mi ovog trenutka prekidamo komunikaciju. Ja prekidam svoj odnos sa Anđelom, ali isto tako prekidam svoj odnos sa Natašom - izjavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Rijaliti Zadruga