AKTUELNO

Čak su se i izmetom gađali!

Burno popodne bilo je u četvrtak između Branislava Radonića Brendona i Nikole Orozovića, a noćas je u pabu Orozović o tome pričao sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

On puši cigaru i gleda me. Stoji ispred i gleda me. Znaš koliko on može da izdrži da me prati? Zamisli šta on priča... Ne možeš mu ništa, kunem ti se. G*vnima sam se gađao. On to hoće. On hoće svaki kadar - rekao je Orozović.
Znaš kad se Orozović presvlačio i uleteo mu Brendon? Kako bih ga u oko pljunuo - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uzeo g*vno! - izjavio je Nikola.
On nema problem da ga namažeš g*vnima. Slab je na pljuge, hranu i spavanje - dodao je Filip.
On jede, spava i ti ga interesuješ. Kakvih situacija ima, moji poljupci su zlato. Zlato! - pravdao je sebe Janjuš.

U drugom delu "Zadruge", u spavaćoj sobi, Mirko Gavrić i Branislav Radonić Brendon su u isto vreme pričali baš o Nikoli Orozoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa svima se zavadio na isti način, ali nije mogao sa mnom. Ja umem jako težak da budem, onda je on povukao ručnu, malo smo se vređali. Njegov način igre jeste da te navuče na tanak led, a on to radi tiho. I kada krene gromoglasno kaže: "Ja nisam, ti si" i onda ispada žrtva. Vas dvojica ste zanimljivi - rekao je Mirko Brendonu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga provalio ko je i šta je. Ja sam njega izludeo, skinuo sam mu 6 honorara. Nije bio spreman za lika kao što sam ja - rekao je Brendon.
Ja mislim da on nije loš, to mu se vidi u očima i znam ko me kako gleda kada pričam s nekim. Mislim da je on duboko u sebi jako dobar i okej dečko. Mislim da vuče neke traume - dodao je Mirko.

Autor: S. K.

#Zadruga

'