AKTUELNO

Komentarisao je i Gagija.

Kako zamišlja svoju vezu sa Markom Miljkovićem, ukoliko se njena majka Anabela Atijas i njen dečko ne slažu, glasilo je pitanje koje je večeras u emisiji "Pitanja novinara" koja su u toku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ništa, svako na svoju stranu, doći će taj dan da ne budu zajedno. Živim za taj dan da ih ne vidim zajedno, da ih ne slušam zajedno. Valjda ću doživeti daj dan - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku je Marko Miljković dobio pitanje i da li se setio nekada majke Nedeljke tokom svađa sa Anabelom, kao i kako komentariše to što Gagi Đogani, sa kojim je u odličnim odnosima, polako staje na stranu Atijasove.

Foto: TV Pink Printscreen

U svim teškin trenucima se ja setim svoje majke. Samo ću da je pozdravim i da joj kažem da bude bez brige, a što se tiče Gagija on ima pravo da radi šta hoće. On je prema meni apsolutno korektan i fer da se druži s kim god hoće. Mene ne interesuje da li je to njegova igra, najbitnije je da je on korektan i fer prema meni, a s kim će on da se druži i da li je to dobro ili loše za njea, ja nemam problem s tim. To je njegova stvar i njegov izbor - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'