AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Maja Marinković nakon priznanja afere sa Markom Janjuševićem Janjušem, odlučila je da iznese sve detalje u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem.

Imam želju da te pitam, da li se kaješ što se priznala sve? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kajem sve, sve što sam priznala je istina, samo sam lagala, jer sam štitila njega i mislim da sam napravila ogromnu grešku i što sam se usudila da uđem u sve to. Ali prosto, eto, to se desilo i nema potrebe da više bilo koga štititm. Pogrešila sam, pa ću snositi sve to kako bude trebalo. S obzriom na to da se zakleo, a komunicirao je sa mnom, mislim da bi se nastavila naša komunikacija, ali druženje i toliko blizak odnos ne, jer je video da je otišlo predaleko zbog mojih scena. Ćuškao me je, prebacivao neke stvari, ali opet kažem, na neki drugačiji način. Bio je iskren sa mnom, ja i dalje mislim da on mene i dalje voli. Ne kao osobu, i kao osobu, ali i u srcu. Dela su pokazivala i kada smo se posvađali i kada je trebao da se distancira, on je bio uz mene tu i ja uz njega - rekla je Maja na početku razgovora.
Da ste nastavili sa vašim odnosom, da li ti misliš da bi on ostavio svoju ženu i započeo vezu sa tobom u spoljnjem svetu? - glasilo je pitanje za Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste rekao, ja nemam potrebu da lažem, ja to jesam osetila, jer je on potencirao vezano za tu temu. Ja znam da sam pogrešila i nemam ništa sa njom, veću odgovornost ima on, jer je on zauzet. Zato mi je bilo neprijatno, on je sam meni rekao, kada je prebacivao te neke situacije i kada je bio ljubomoran, on mi je rekao da ću ga kulirati, zbog burnog života, i onda je rekao da se ovde ukanalio, kao posvetio se meni. On je rekao da ga ona ne zanima, da će se razvesti. Rekao je da sam ja jedina osoba koju je on ovako zavoleo i da sam njegova ljubav. Poljubac se desio više puta, nisu uvek sve kamere bile uperene u nas. Vodili smo računa da se to ne vidi, nije to kako je on rekao da je to bilo na blic, da ja to radim iz rijalitija, ne. Kao što je on kriv, kriva sam i ja, snosiću sve što bude trebalo. Mogu da se kajem samo zbog nečeg što sam uradila, bila bih još gora da sam i dalje ćutala - dodala je Marinkovićeva.
Da li ste mislili da to njegova žena možda gleda? - upitao je Milan.
Iskreno, nisam, ponele su me emocije, stvarno sam ga zavolela, prva sam koja je osuđivala takve stvari, sve je krenulo iz sprdnje i druženja. On tačno zna da se uvuče pod kožu. On i danas kada sedne u sofu, on gleda u mene. Nije očekivao, išao je na sigurno da neću pričati o tome - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'