AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Tokom današnjeg sastanka zadrugari su birali po tri najveća manipulatora u Beloj kući, a izlaganje Tare Simov je šokiralo sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Manipulacija je odlika inteligentnih ljudi. Nabrojaću tri osobe za koje mislim da su i najintelegentije. Prvi je Mića, druga osoba je Đedović. Treća osoba je Marko Miljković, manipuliše već treću godinu, on manipuliše sa kokošakama svojim - rekao je Stefan Karić.
Prvi manipulator u kući je Đedović, on manipuliše i svojim prijateljima. Druga osoba je Zorica, jedno priča van stola, drugo za crnim stolom - pričala je Maja.
Ti sve vreme hoćeš da kažeš da si zaljubljena, ali govoriš očima, guraš me, bila sam modra. Ti sama sa sobom manipulišeš, to je tragedija. Tebi se sad Brendon igra sa repićem, a pričao je da su ti na splavovima s*ršavali u usta - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo ću navesti Mateju. On je izmanipulisao sa mnom, prvo je pričao da nikad neće biti sa mnom, da smo samo prijatelji, da ne vredim kao žensko, kao devojka, da sam katastrofa. Onda me izmanipulisao da se promenim, ja sam se promenila, ali ni tad ne valjam. Onda me je izmanipulisao da je imao emociju prema meni. Onda je manipulisao da se osećam krivom za raskid, da sam kriva što me nije voleo dovoljno, kriva sam što ne valjam, treba da se zasluži da se razgovara sa njim. Drugi manipulator je Edo, izmanipulisao je svoju ženu koja mu je dala 10 godina život koja mu je rodila troje dece, toliko ju je izmanipulisao da je došao ovde da opere ljagu sa njenog imena - pričala je Tara.
Mislim da se Zilha vrlo pametno ogradila od Ede, ogradila se od svog muža pre ulaska ovde, i skidam joj kapu - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Treća osoba je Marko Miljković, ima istu odliku kao Mateja. Manipuliše sa glupim ljudima ovde. Ne trudi se da se dopadne narodu - rekla je Tara.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'