AKTUELNO

Izbila žestoka svađa.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav to roditelj treba da budeš, da dečka svoje ćerke koji je ne voli, moliš da je ne ostavlja do jula? Da li se stidiš? - pitali su gledaoci Gagija.
Ne! To sam i danas rekao. Rešio sam jutros da ne progovorim, ja sam rekao Luni: "Ti i ja nećemo pričati do kraja jula", a njega sam zamolio da pripazi na nju. Ne znam šta je tu loše? Lunu jedino Marko može da smiri. Ništa loše nisam mislio - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

To "do kraja rijalitija" zvuči kao da mene mora neko da poštuje i da me čuva do kraja i posle da me šutne. Smeta mi kada kaže to Marku, mislim da nema potrebe. Meni to ne čini dobro. Ne treba to da radiš - rekla je Luna.
Ja sam to rekao zato što mi je ona rekla da ne treba da pričamo zbog video-klipova. U tom smislu. Neću pričati s njom. To je samo jedna briga zbog Lune. Marko i ja smo napolju drugačiji, ali ovde moramo da pazimo šta pričamo - dodao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je jutros bio ljut na Lunu, pa je iz tog razloga to rekao, jer misli da ja dobro utičem na nju. Ja sam bio spreman i da naša veza pukne - rekao je Marko.
Vaša bruka je vaša bruka i treba da vas opameti! Luna, ja hoću da kažem da tvoj tata laže! To je poenta cele priče. Gagi manipuliše! Što je danas Blankica ono rekla? - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tačno, danas je to dete reklo u prolazu! Sama mu je prišla i rekla! Gagi, budi to što jesi. Ja ću da završim u kanti i to je to! Ja sam Luni rekla da ja neću više da učestvujem u tome - rekla je Anabela.
Anabela mora da promeni greške koje je pravila poslednje dve godine, da bi Luna bila dobra - rekao je Gagi.
Greške su to što sam joj lečila rane? I treba da se valja po podovima! Luna je rekla da je velika! Blankica bi se danas prestravila da ga je videla - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti treba da se baviš sa tvojim brakom, sa Blankicom, sa Ninom... Ova žena se bavi i dalje će da se bavi sa Markom Miljkovićem. Ona se više bavi Markom, nego Lunom Đogani. Žena je opsednuta sa dečkom svoje ćerke - rekao je Gagi.
I zato ti dobijaš pitanja kome si otac... Ja se bavim svojim detetom! Ti ne možeš da shvatiš. Ti treba da se prvo izviniš Blankici, da bi joj čestitao nešto. I Andreju - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrej i ja se dosta dobro poznajemo. Sa njim sam pričao hiljadu puta. Upućen sam u tvoj brak sto posto. Meni je Andrej pričao šta se dešava u njegovom braku - govorio je Gagi.
Ti znaš za šamare i batine! Nemoj da se sramotiš više! Čula sam noćas šta je pričao i da se javno odrekao Lune - pričala je Anabela.
Ja sam za Anabelu sp*rma! Ja bih voleo da znam zbog čega me mrzi! - dodao je Gagi.

Autor: S. K.

#Zadruga

'