AKTUELNO

Nastala žestoka svađa.

Luna Đogani je za ovonedeljne potrčke izabrala Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, a petak veče je u Beloj kući rezervisano za "Nominacije" kada zadrugari uz argumente nominuju jedno od njih dvoje.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Danijel Milutinović

Odlukom zadrugara ove noći je nominovana Miljana Kulić koja je imala veći broj glasova od Zole, a nakon nominacija, ona je rekla svoje mišljenje.

Smatram da ološe treba gaziti. Prelazila sam ljudima preko svega i svačega. Ispadala sam budala. Zola me je večeras najviše razočarao. Ja znam da bi mnogi voleli da plačem, ali neću. Ja sam psihički nestabilna i ne prepoznajem sebe. Otkako nema moje majke, ja ne prepoznajem sebe i to je odraz mog stanja. Zola je u meni izazvao ono što niko nije - rekla je Miljana jecajući, a onda je svoje utiske ispričao i Zola, pa ušao u raspravu sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Mensurovo i Minino obrazloženje ne smatram validnim. Ja jesam mnogo toga pretpreo od Miljane. Što se tiče Marka Miljkovića, on je rekao da sam ja lud jer nekoga volim. Ja je ne muzem, ja je volim. Onda su istinite priče da Anabela ne podržava tvoju (Markovu) vezu sa Lunom, jer smatra da si ti narkoman i kockar. Ti meni kažeš da sam ja lud jer volim nekoga. Ovde niko mene neće nazvati ludim jer nekoga iskreno volim - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupa ti je priča. Nisi mi interesantan. Postoji slika gde si ti iskrivljen od droge, a to te je Miljana slikala - odbrusio mu je Miljković.
Ja neću da se Miljana ovde svađa sa nekim ljudima, mora da se promeni da bismo bili zajedno i neću da se svađa sa nekim ljudima koji su meni dragi - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'