AKTUELNO

Neće više da krije ništa.

Voditelj Milan Milošević je pročitao i naredno pitanje koje je stiglo za Gagija Đoganija: "Noćas si držao monolog, onda si se trudio da ukanališ Lunu, a onda Anabelu, a sebe si dizao u nebesa. Zar te nije sramota da bio šta progovoriš za ženu koju si 17 godina ubijao?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da tvrdim da nisam rekao i nešto što ne treba. Stojim iza svega nikog nisam uvredio pa ni Anabelu. Mislim da sam rezimirao sve, od ulaska Anabele. Rekao sam sve pripit, mislim da sam bio surovo iskren i ne kajem se. Hvala Bogu, kad bi imao ovde monologe za crnim stolom gde bi mi bio kraj - rekao je Gagi.
Zar stvarno misliš da ćemo verovati tebi a ne našim očima i Maji istini - glasilo je pitanje za Janjuša.
Ja sam najgori, napravio sam greške, ponovio sam ih. Neka ne veruje niko, neću iznositi ništa, neću je napadati, neću ništa da komentarišem - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da sam 80% slagala, ja to nisam mogla da držim u sebi. Stojim iza toga što sam rekla. Ako će da se oseća bolje ako negira, i ako misli da mu neko iza ekrana veruje, neka mu to bude olakšanje, to ne umanjuje moju krivicu i osuđujem sebe, ne bih nikada u životu to ponovila - navela je Maja.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'