AKTUELNO

Neće više ništa da skriva.

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" zatražio od zadrugara da prokomentarišu to što je Maja Marinković priznala sve šta je imala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam poplavela od Maje, od njenog štipanja, kad god mi je prišla. Janjuše, ti si me bez razloga napušavao - počela je Zorica.
Ja njoj ništa loše nisam uradio, nisam je pravio ljubomornom, ona je sama utripovala u glavi. Nisam ništa loše radio, kako mogu nekog sa Milicom da pravim ljubomornom - naveo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti joj ljubomorišeš na svakoga, to ona kaže - rekao je Mića.
Ona je mene gurkala, rukama, nogama. Njemu sam prišla, on je rekao da se sprda, kakvi su ovi ljudi. Ti si mene uvredio Janjuše da jedno pričam ovde, drugo tamo, treće ovamo.... Nas troje smo najgori bili jer smo komentarisali, a mi smo sve vreme govorili istinu, svi su to videli. Ja oca ovde devojke znam, ovo je bruka i sraota, rekla sam joj sto puta: "Majo, okani se ćorava posla, šta misliš kako je tvom ocu", ona je govorila da je sve druženje. Ovaj čovek je mene vređao, je l' sam ti ja kriva što pričam istinu, što si joj obećavao - rekla je Zorica.
Bile su emocije, i je li majke ti, tebi da priznam emocije. Nismo bili u tajnoj vezi... Hajde, evo jesam, bio sam u vezi, jeste ljubav - rekao je Janjušević.
Maji si pričao sve najgore o meni, da sam najveće zlo, zašto jer sam pričala istinu, vidiš da je priznala sve - navela je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije slagao da me voli. Rekao je da će se razvesti, hajdemo na poligraf. Sve si ti rekao to, nemoj da lažeš više. Stalno je pričao: "Još 50 dana, izdrži, kad izađemo ja ću ti sve dokazati". Da se neće odvajati od mene, da će prvu noć provesti sa mnom. Rekao je da kada bi imao odnos sa mnom da bi samo to bilo iz ljubavi, da će prvu noć sa mnom da provede kad izađemo. Da ćemo da dođemo na žurku, pa da idemo da popijemo, da se neće odvojiti od mene, ja mogu da idem na poligraf - navela je Marinkovićeva.
Maja je rekla da je videla da Janjuš dobacuje Ivani i da je to bio krajnji čin nepoštovanja - naveo je Đedović.
Da sam dobacio nešto pred njom, ona bi mi oči izvadila - rekao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu noć kad ste komentarisali klipove sedeli su Janjuš i Šopićka, Miona mi je rekal da je gurao Šopićku, da je ona nosila njegov prsluk, ja nisam spavala, on je mrtav pijan ušao u sobu i pričao joj nešto, ja sam to videla svojim očima. Gledao je u njenom pravcu, on je muškarac koji ne može bez ženskog društvu. Nije bitno koja je to žena, on je takav, to je njemu u krvi. Ja nosim svoju grešku, a njemu se ovo dešava treći put. Prvi put, ne znam kad smo se poljubili, bilo je više puta, bilo je u garderoberu, za Zadrugoviziju kad smo nastupali zajedno, bilo je krevetu kada su kamere bile okrenute, više od pet puta. Mazili smo se samo jednom. Jednu noć smo spavali u pabu, ali nije bilo ništa jer sam imala ženske probleme - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'