AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

U nastavku popodneva održano je još jedno suđenje, ovoga puta između FIlipa Đukića i Ive Grgurić. Sudija na ovom slučaju bila je Luna Đogani, kao veliki ekspert za rijaliti veze, a svi ostali zadrugari su bili porota pa su tako iznosili svoje stavove.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče slanja srca, ja sam to uradio od srca... Šalim se, ja sam se tu sprdao na svoj račun. Ne želim da neko pomisli da sam srpdao Marinka, jer ja čoveka ne poznajem. Sam sebe sam ponizio - rekao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam lagala Filipa i neko vreme mu nisam rekla istinu za Marinka, ali kada sam mu rekla istinu, više ga ništa nisam lagala. Sve je znao, isto je znao i da ću čestitati rođendan Marinku. Smatram da ja njega ne ponižavam, jer je on upućen u to i sve prihvata. S njim sam jer imam emocije - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino sam ja rekla da tu nema ljubavi, Da je imalo, ne bi pozdravljala Marinka, išla sa Sukijem na večeru, jendu, drugu, ne bi je crickao za g*zu. Ja znam šta je meni Marija Ana pričala. Ja nikada ne lažem. Meni je rečeno, neću da ga diram, ja sam rekla i to je prošlo. Glavni rpoblem je nastao, kada sam ja iznela stvari koje znam i pomrsila sam konce. To je bilo kada sam rekla da on nije dečko kakvog Iva traži. Ona je navikla na osobu koja ima skupe stvari. Smatram da Iva nije volela Marinka, kao što Filipa. Milsim da je on nju kupovao materijalno - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam šetao i čuo sam kada si rekla Drvetu: "Molim vas izađite mi u susret, da se čujem sa Marinkom". Iva je trebala kada je ušla da kaže svoje emotivno stanje, ovde si ulazila u avanture - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam ražila poziv sa Marikom kod Drveta! Sa majkom sam tražila. Kunem ti se u majku da nisam tražila - izajvila je Iva koja je zatim završila u suzama i napustila suđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći da je po meni i vašim izgalanjima Iva kriva. Rekla sam da treba više pažnje da obrati na emocije prema FIlipu - rekla je Luna, koja je bila sudija.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'