AKTUELNO

Nije se nadala ovome!

Stefan Karić takođe je dobio pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a bilo je u vezi Maje Marinković i fotografisanja za zadrugarski kalendar. Naime, Marinkovićeva je odlučila da bude oskudno obučena, a svi su komnetarisali u Beloj kući da je Stefanova nova devojka, Ivana Šopić bila ljubomorna.

Kako Šopićka da ne bude ljubomorna, kada je Maja izbacila gole grudi pred tobom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona izbacila gole grudi, ja nisam video da je bila bez lišća preda mnom. Video sam je ovde sto puta, devojke se ovde oblače tako oskudno - rekao je Stefan.
Ja nisam bila ljubomorna ni na jednu devojku, već to što su neke devojke imale zadnju nameru, to što su iskoristile to da mu se nabacuju i provociraju. Maja jeste ovako provokator, ona je njemu stavljala do znanja da mu se sviđa - rekla je Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze istorija sa ovom temom, on je sam rekao da ništa nije bilo, pritom nije bila ni moja ideja, niti bilo šta. Nije bilo nikakve pomisli da ode u nekom smeru - pričala je Maja Marinković.
Ja znam da on nikada ne bih bio sa tobom - odbrusila je Ivana.

Podsetimo, u ranim jutarnjim satima, nakon haosa Tare Simov i Marka Janjuševića Janjuša, zaratili su Maja i Stefan, te mu je zadrugarka poručila da ga boli to što nije htela da bude sa njim, a izgleda da je Ivana odlučila da joj vrati zbog toga.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'