AKTUELNO

Ova zadrugarka ne može da se suoči sa istinom.

Sinoć je u Beloj kući organizovana emisija "Pretres nedelje" koju vodi Milan Milošević. Tom prilikom, Iva Grgurić po ko zna koji put govorila je o svom bivšem dečku Marinku, ali i o eksplicitnim fotografijama za koje je tvrdila da ih ne poseduje.

Ova zadrugarka bivšeg partnera pominje gotovo svakodnevno i za njim plače, a Filip Đukić, njen sadašnji dečko, poslao je pozdrave Marinku za rođendan.

Ja sam pitala Filipa što je morao da ga pozdravi, on je rekao da se ruga sa situacijom... Oprosti, nisam se lepo izrazila, da se sprda. Rekla sam Maji da mi je krivo. Provodila sam 4 godine sa njim, ali opet kažem, takva je situacija. Još veći mi je haos u glavi zbog čestitki. Mislila sam da će da mi pomognu da rešim haos u glavi. Svi mi nešto drugo govore. Sve je nešto dvosmisleno, hvatala sam se za glavu - rekla je Iva.

U jednom trenutku u toku emisije, Tara Simov imala je želju da prokomentariše svoju cimerku Ivu i njen odnos sa Sukijem.

Verujem i da je njene roditelje sramota posle tih klipova. Još jedna informacija za Sukija, on njoj nikad nije ponudio da joj uradi zube, ona mu je rekla: "Daj mi 12 hiljada evra za zube", ona ima sočne erotične klipove sa tim gospodinom. Ona je meni rekla: "Kad god nisam želela da imam nešto sa njim, on je slao ljude da me tuku", imale smo bubice. Svaka krpa nađe zakrpu, Maja i Iva BFF - rekla je Tara.

Posle Tare, o Ivi je pričao i David Dragojević koji je tvrdio da je ona folirant, kao i da je još pre Zadruge planirala da smuva Stefana Karića. Nakon Davida, o Grgurićevom su pričale još i Ana Korać i Miona Jovanović, a šta su svi oni rekli, pogledajte u nastavku.

Šta će se još otkriti o jednoj od najatraktivnijih stanarki Bele kuće, kao i da li je će priznati stvari iz prošlosti koje su otkrivene, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Iva Grgurić

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'