AKTUELNO

I dalje ne može da se pomiri sa istinom!

Nakon što ju je Mensur Ajdarpašić uhvatio u krevetu sa Borom Santanom sa kojim su je već spajali, Mina Vrbaški popričala je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o svemu što se desilo.

Naime, njihova turbulentna veza već je nekoliko puta do sada bila na ivici raskida, a brza pomirenja zadrugari su osudili kao lažna ljubav sa Minine strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ležala sam u pabu i probudio me je. Mi smo se posvađali još pre ovih intervjua i zamerio mi je to što sam bila sa Borom na krevetu, posle minut je došla i Milica, mi smo se posvađali u kupatilu i sad me budi i rekao mi da mu kažem šta imam i ja mu rekla da mi nešto smeta. Sva se tresem. Rekla sam da me neke stvari guše u vezi. Ja sam ispala najgora u vezi, kao da ja pravim od njega monstruma, meni to smeta. Ja nemam više volju ni da se izjašnjavma ni za čim, previše se meni ovde sitnice zameraju. - započela je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Užasno se osećam, nemam slobodu koju sam imala, ja sam neko ko stvarno voli da se druži. On je meni rekao da se po kući priča da smo Bora i ja imali nešto, ja sam svoju prošlost priznala ovde. Njega remete ljudi koji pričaju ovde o meni - dodala je Mina.

Potom se Mina dotakla i mogućem pomirenju sa Mensurom, koji je za sve to vreme besneo po imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma mi možemo da se mirimo i pomirimo uvek, ali nije poenta da se mi izvređamo i posvađamo, možda je bolje da se odvojimo na neki način, na par dana, da vidimo neke stvari sa strane, da se pomiri sa nekim stvarima. Moje druženje i ja u kući je 5%, a 95% sam sa njim. Nema potrebe da misli da li imam neku lošu nameru. Meni on ne veruje ništa, očigledno se on bori sam sa sobom, nemam pojma. Ja sam rekla pre dva nama, čekam da dobijem poziv sa mojima ili čestitku za rođendan. Ne odlučuje meni mama da li ću biti sa nekim u vezi ili ne. Njemu je problem kad ja kažem da znam pola estrade, njemu je to teško da prihvati, ja bih neke stvari donekle promenila, ja sam neke stvari prihvatila u ovoj vezi. On se promenio, više je promenio stvari u odnosu sa drugim ljudima, u svim svađama do sada nisam ustajala da ga odbranim, jer smatram da nije bio u pravu - ispričala je zadrugarka.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'