AKTUELNO

Bio je besan zbog ovoga.

"Da li smatraš da tvoja veza s Minom ima budućnost kada izađete iz Zadruge i ukoliko smatraš da ima, kako misliš da ubediš porodicu?" - bilo je pitanje za Mensura koji je tokom ovog pitanja saznao da se za portal Pink.rs nedavno oglasila i njegova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Budućnost mislim da ima. Baš sam joj pre neki dan objašnjavao. Što se tiče porodice, meni može da kaže brat šta hoće, da mi da savet, ali Mina i ja smo u vezi. Ja ću savet da prihvatim ili ne prihvatim. To je mišljenje moje majke da ne podržava, kraj i tačka. Mora li da podrži? Ja ću biti sa Minom u vezi, kada mislim da ne treba da budem, to je to. Šta se oni petljaju, nije mi jasno. Šta koji k*rac daju izjave? - rekao je ljutito Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta je svega. Dozvolili smo previše. Radimo neke stvari koje nisu za primer i za pohvalu, naši najbliži se nerviraju. Svašta smo rekli i posle poziva sa našim porodicama išli smo preko nekih reči - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam izvlačio iz sebe neke najgore stvari, malo sam se zaneo, preterao sam u nekim situacijama, mene je sramota toga i ja te greške više neću ponavljati. Malo sam se osvestio nakon bratovog poziva - dodao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'