AKTUELNO

Bio je izuzetno besan.

U emisiji "Pitanja gledalaca" govorilo se i o haosu koji je u utorak veče nastao nakon žurke. Tada je Tara Simov imala svađu sa Majom Marinković, a onda su u sve umešale i Marka Janjuševića Janjuša. Kada se ova tema komentarisala, Janjuš je bio veoma besan, pa je u jednom momentu čak i napustio sastanak, otišao u dvorište i izgovorio mnogobrojne psovke na račun svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se jedem živa - rekla je Tara, koja se kaje zbog svega što je bilo u utorak veče.
Sve se može tolerisati, ali da se dete uzima u usta... Tari se vidi da je žao, ali j*bi ga, ne možeš decu da uzimaš u usta. Postanite roditelj, pa ćete onda videti kako je - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu su gledaoci što sam rekao da legnu da spavaju, da se ne svađaju, da ne govore jedna drugoj da su k*rve... Zabole mi više k*rac, za sebe sam pokazao i da sam duhovit i da sam loš i da sam švaler... Za sebe smatram da nisam bio kriv u proteklim situacijama. Ja ovde nikoga ne komentarišem, ali bitno je kada se posvađamo da kažu: "Tvoja žena ovo, tvoja žena ono", ja ne komentarišem nikoga nikome. I da mi neko govori da ja nagovaram Stefana nešto, ja ne dam nijednu reč da neko kaže loše o Stefanu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

S*rem ti se, nemoj da pričam kome nisi prijatelj - rekla je Ivana Šopić, Janjušu.
Kome nisam prijatelj? G*vna bre jedna. Bolje da budem švaler, da volim žene, nego da budem pi*ketina kao vi. Ološi! Mamu vam j*bem usr*nu, raspalu. Bolje da budem najgori, ali neću biti pi*ka! - besneo je Janjuš po dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'