AKTUELNO

Žestoka svađa Maje i Mione!

Zadrugarka Miona Jovanović gostovala je u radio emisiji "Amnezija" i do detalja prepričala svoje druženje sa, sada već bivšom drugaricom Majom Marinković koja je, po njenim rečima, do ušiju zaljubljena u Marka Janjuševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se zaista smučilo da slušam više o Janjušu i njoj. Kada smo se družila sa Janjušem, samo mi je plakala kada se družila sa njim, govorila sam joj da ću da kažem Janjušu da je zaljubljena u njega, jer više nisam mogla da slušam. To što govori da sam se ja nakačila za nju, jer je ona Maja Marinković koja je osvojila peto mesto, moja profesija se zna, ja sam pevačica, nemam potrebe za time. Njena se profesija zna, ona je jednostavno lopov, krade tuže muževe, tuđe stvari - pričala je Miona, a ona je ušla Maja, kako bi je demantovala.
S obzirom na to da je Miona iznela ovoliko stvari, mogu slobodno da se vrate klipovi da se vidi da li sam ja njoj govorila da sam zaljubljena u Janjuša. Ona je jedna drukara - govorila je Marinkovićeva.
Kako, Majo, drukara. Drukara je osoba koja otkriva istinu - prokomentarisao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je osoba koja je poznata po tome što su Vladimir Tomović i Filip Đukić prenoćili u njenoj postelji. Družila se sa mnom zbog garderobe, da ne bi izgledala kao što sada izgleda. Ona je pevačica koja nema pesmu, a ja je imam, ona je apsolutno bez harizme i iks factora - istala je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'