AKTUELNO

Nisu ih štedele!

Sledeće pitanje pripadnici sedme sile u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" imali su za Mimu Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala si Maju i Janjuša danas, kakvo je tvoje mišljenje o njima - bilo je pitanje za Mimu.
Moje mišljenje je katastrofalno, oni nisu ispoštovali današnji dan. Oni su se smejali, pričali su verovatno da ih ogovaram, niti brige niti pameti, katastrofa i za jedno i za drugo. Uskrs je. Očekivala je njegova ćerkica da vidi tatu, žena da vidi muža, ali oni su sedeli tamo. Ne znam kuda ide ovaj svet, ovo je blaga katastrofa - rekla je Mima.
Ja njih ne komentarišem, ni Mimu ni Mionu, verovatno nemaju svoju priču pa moraju da se kače na nas. Ne znam zašto misle da se smejem njima, niti ih vidim, niti ih komentarišem, imam svoju priču, to me ne zanima. Mima je rekla da smo Janjuš i ja kao Maša i meda slatki, a za crnim stolom priča svoju priču - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka je bolesna, poremećena, smejala si se danas sa njim, niste ni ustali i ispoštovali ovaj dan. Ponašanje je katastrofa - navela je Mima.
One će ostati upamćene po komentarisanju mene - rekla je Maja.
Ja sam bila šokirana. Ona mene komentariše, dobacuje, provocira. Ona misli da je bitna zvezda, pa smo mi nju komentarisale. Mi se krstimo i ne verujemo šta radi. Masira te na Uskrs, stavlja ti ruku ovde. Drugarica sutra malo. Skinuo majicu čovek, ona ga masira, gledaju porodice, sram ih bilo - navela je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa loše nismo radili - vikao je Janjuš.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'