AKTUELNO

Nisu štedele jedna drugu!

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bio je razgovor između Jelene Pešić i Marka Đedovića, gde je Jelena osula paljbu po bivšoj prijateljici zbog rečenice koja joj je zasmetala, a Đedović ju je kritikovao zbog toga, te je istakao da ne treba to da radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako interesantno. Jelena je isfrustrirana što mi nikada nije vratila u onoj svađi. Nije ispala drukara, ali je ispala ćoškara. Mislim da i te kako gaji simpatije prema Filipu, zbog ovoga što je rekla da sam "Utorak devojka", ali mislim da neće ništa uraditi da bi ispala čista. Bilo bi mi draže da osuje paljbu, da saznam šta iskreno misli o meni - istakla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo moje "Utorak devojka" je ništa za ono što si ti meni izgovarala. Ja sam čula da si ti rekla Milici: "Pazi da ti se dečko ne zaljubi u drugaricu" - odgovorila je Jelena.
Jelena je uvek osoba broj tri u nekoj vezi. Rekla sam Milici da se ne čudi ako se Bora zaljubi u tebe. Kada je rekla: "Nemoj ja sad da ustanem i raskrinkam neke odnose", mislila je na Janjuša i mene, jer je znala za cedulju - uzvratila je Ivana.
Ja ti nisam dodelila titulu "Utorak devojke", već sama sebi. Dovela si u pitanje Borino i moje prijateljstvo. Jasno mi je da te najviše boli kad se dečko zaljubi u tvoju najbolju drugaricu, svesna sam da te to boli, ali ja nisam kriva, ništa nisam uradila. Bora i ja smo prijatelji. U dubini duše i dalje verujem da i dalje gaji simpatije prema Stefanu. Nije normalno da se drugarica i drug poljube, snimanje filma je sve pokazalo - žestoko je odbrusila Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubomorna si jer i dalje gajiš simpatije prema Kariću - uzvratila je Šopićeva, koja se u međuvremenu posvađala i sa Ivom Grgurić, a zatim i sa Milicom Kemez.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga 3

'