AKTUELNO

I zadrugari su izneli svoj stav o vezi Mine i Mensura.

O vezi Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, kao i o njihovoj svađi zbog stopala Lepog Miće, bilo je reči u večerašnjem izdanju emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" koja je na programu TV Pink svakog ponedeljka. Gagi Đogani je ovom prilikom izjavio kako ne bi voleo da njegova ćerka Luna ima dečka kao što je Mensur, a onda su i ostali zadrugari rekli šta imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih voleo da moja ćerka ima ovakvu vezu. Ja sam Mini rekao da je on doživeo jedan blagi panični napad danas, a Mina je trebala da reaguje i ćuti u tim momentima. Ako treba da mu se izvini, neka kaže, samo da prođe taj blagi panični napad koji je doživeo. Posavetovao sam Minu da treba da prećuti u nekim momentima. Mislim da sam smirio Minu, ali i nju - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas bila tu, Mensuru je bilo loše. Ja sam opet u nezgodnoj poziciji. Gledam da smirim i jednu i drugu stranu. Stoji to da je ljubomoran i da zna da bude agresivan. Meni je to katastrofa što govori Mina, ja je osuđujem zbog toga što se kune u majku ili brata. Isto i on - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim da se Mensur promenio, da više guta, nego što reaguje. Apsolutno krivim Mensura za te njegove reakcije. Meni je žao što spominjem ovo, ali ja znam delimično njegove stvari za tu njegovu situaciju, ali to nikada u životu ne bih iznela. Razumem i Minu. Ona je upućena u tu priču. Nije se sažalila, ali ona ima razumevanja zbog te njegove životne ili porodične situacije. Mensur ne zna da kanališe bes - rekla je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'