AKTUELNO

Mnogi su imali šta da kažu kada je reč o odnosu Mine i Mensura.

Nakon što su zadrugari pogledali video-prilog u kom su čuli reči Mensura Ajdarpašića upućene Mini Vrbaški o Vladimiru Tomoviću, ustali su da komentarišu. Mateja Matijević obratio se Mensuru, a potom je osudio Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje su se inatili Vladimiru, imao je konflikt sa njim i iz inata je krenuo na Minu. Kasnije su se desile neke emocije, ona je hladnokrvnija od njega, on se stvarno zaljubio. Ali kako su oni počeli, on je stvorio neki gard, ne bira sredstva kako će da nas vređa braneći nju - rekao je Mateja.
Slažem se sa Matejom, s tim što je kod nje prisutan strah, kada ga vidi tu na vratima, jer upravo, kada su krenuli u tu neku priču vezanu za čoveka koji je napustio ovo, tu se ne zna ko je prvi počeo i čija je ideja bila. Ako bi raskinuli, da se sazna prava istina, da su odradili to za Vladimira. Mi ne znamo šta se izdešavalo u međuvremenu i šta su se dogovarali. Ona ima strah da ti ne otkriješ neke stvari - izjavila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Vladimir rekao da on nju voli i da čeka samo neko njegov da uđe, da bi video reakcije. Ti si ovde neko ko je ušao kao pozitivan lik, ali si se pretvorio u nekog koga ne može niko da gleda očima, ti si trebao da znaš sa kim ulaziš u vezu i da snosiš posledice za stvari koje si uradio - rekla je Milica Kemez.
Ona ne zna kako bezbolnim putem da raskine sa tobom, čim je ona tebi rekla da hoće da napravi pauzu - zaključio je Bora Santana.
Ja nemam strah, on i ja smo rekli da kada ne budemo osećali više ništa, da se raziđemo. Ja nemam zlu nameru prema njemu, ja ne želim da se otresem - pravdala se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'