AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Ono što će izazvati pravu buru u javnosti jeste priznanje Vladimira Tomovića da je zaljbuljen u zadrugarku Draganu Mitar, a bilo je evidentno da je promenio ponašanje otkad je dočekao da se i ona nađe u njegovoj blizini.

Iako je ona tvrdila da napolju postoji neko ko je čeka, očigledno je da je poklekla pred njim i rečima koje su je raznežile.

Ja nemam muža, nemam momka... Može da smeta mojoj simpatiji- rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi ništa jasno, ali ja ti teret neću biti. Voleo bih da se družimo i da budemo dobri. Možeš da imaš sto simpatija, ja neću da utičem na bilo šta - pričao je Tomović.
Ja sam majka malog deteta, ja ne mogu da se razvlačim po krevetu sa tobom, ja ću sutra možda imati još jedan brak - navela je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god ti uradila, ja ću biti tu. Meni je lično Stefan rekao da je oduševljen kako zvučimo i kako izgledamo. Ja toga nisam svestan, ali se čulo kad je bilo uzdaha. Otvoreno sam rekao da je u zabludi. Janjuš mi je rekao da mi uopšte nije lako. Upoznali smo se letos, razmenili smo par poruka, nikad te nisam muvao niti bilo šta slično. Shvatio sam da mi se sviđaš tek kad sam video kako provodiš vreme sa drugima. Svesno sam čuvao krevet za tebe! Milica spava pored mene, dodirnih tačaka nemamo. A, ti si namerno išla ka mom krevetu, a bilo je slobodnih, nisi luda - rekao je Vladimir.
Ja uopšte nisam znala da će doći do situacije da ti meni priznaješ da ti se sviđam. Gledala sam te kao ortaka - rekla je Dragana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'