AKTUELNO

Ovo nije mogla da joj prećuti.

Jovana Tomić Matora u garderoberu je bila nervozna jer joj se nije javila devojka Sanja Stanković, nakon što je Matora prisno igrala sa Lunom Đogani u utorak veče tokom žurke koja je bila u kazinu, a tokom koje su Anabela Atijas i Gagi Đogani imali svoj zajednički nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta je problem? Da je bio bilo ko drugi, ali je to bila ona (Luna). Ja sebe ne opravdavam, samo hoću da vam kažem da to nije razlog. Nismo se čule od narukvice - rekla je Matora.
Hej, znaš šta si preživela nakon te narukvice i ti tako... - rekla je Jelena Pešić.
Kako da se suzdržim kada neko plače? Zbog toga treba da raskinemo? Pričam o njoj 20 sati. Znaš koliko sam ja situacija iskulirala? Pazim svaku reč, gledam, merim... Mene zanima zašto moja devojka više sumnja u mene. Da li ti znaš da je meni Luna rekla da je istina da je bio njen bivši dečko, da nismo raskinule i da je tu njen bivši dečko bio uz nju... Plakala sam tri dana. Nisam osećala da radim nešto loše. Ja se svaki dan na silu smejem, plačem ispod jorgana - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, ja znam da tu nema ničega, da ti voliš Sanju najviše na svetu, ali nemoj da se vraćaš što se kaže na mesto zločina. Za tebe od svih ovih ljudi, ona (Luna) ne postoji - pričala je Jelena Pešić.
Ne postoji stvar jedna koju sam ja sakrila od te devojke, ali brate ne razumem da ti stalno sumnjaš u mene. To nije dobro. Valjda ti vidiš i neke druge stvari. Možda sam i ja nekada posumnjala u nju, na početku veze, ali nisam odustala. Ja kada sam izašla imala sam scene, koje nisam pričala u rijalitiju - nastavila je da govori Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'