AKTUELNO

Nije mogla da joj prećuti!

Gagi Đogani u emisiji radio "Amnezija" otvorio je dušu i priznao mnoge stvari iz dugogodišnjeg braka sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, sa kojom trenutno boravi u rijaliti programu "Zadruga", a Atijasova nije uspela da se iskontroliše kada je videla da se njihova ćerka ne meša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta situacija se desila! Ali ja sam stvarno bio spreman da kažem o toj situaciji za crnim stolom, ali su me presekli, Posle razvoda smo Anabela i ja bili naelektrisani. Posle razvoda, ja nju nisam takao. Jeste da sam tada posle nastupa nasrnuo na nju, vozio sam 180 na sat. Marko može da posvedoči, napala me je, nije bila normalna, ni ja nisam bio normalan. Pokajao sam se, rekao sam joj:" Vodi me u policiju, kriv sam" - govorio je Gagi.
Laže, usr*o se da ga ne prijavim! Bilo mi je žao - dobacila je Anabela.
Anabela nije kriva za naš razvod , ja sam kriv, ušao sam u poroke. To priznanje je Anabelu... jako je tištilo sve, želela je da ispriča sve... Anabela k*rva nije, ona je bila dobra mama, brinula se o deci, jaka je neviđeno. Naša se ljubav jednostavno gasila - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je primetila da se njihova ćerka ne meša, iako se priča o gnusnim stvarima među njenim roditeljima, Atijasova je otišla kod ćerke u izolaciju i napala je.

Slušaš li ti ovo? - pitala je Lunu majka.
Šta ja da kažem, jedino ispravno je ovo poslednje - rekla je Luna.
Ti ćutiš čitav život, a u meni je bes. Sutra da vidiš nekog nepoznatog na ulici pomogla bi mu. Budi to što jesi, ulaziš u klanove, ista si kao i oni - rekla je Atijasova.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'