AKTUELNO

Atijasova tvrdi da je uvek ona izvlačila deblji kraj.

Anabela Atijas otišla je do Ermine Pašović u hotel i prebacila joj način na koji joj je dala najveći budžet. Nakon toga, pevačica je otkrila i da joj je dosta ponašanja njenih najbližih i da okreće novi list.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi htela da dođem juče i kažem ti "Budale praštaju". Ako ti dođeš i kažeš meni "Od sada ću te komentarisati, ako mogu Mića i Đedović", tim tonom. Ti si ušla sa tom pričom. Nemoj to da ti bude način i razlog da meni daš veliki honorar - počela je Anabela raspravu.
A jesi li čula šta sam još rekla? - rekla je Emina.
Rekla si "Ja tebe ne poznajem, upoznala sam te ovde". A ne na taj način. Preko moje životne drame, ja to doživljavam kao životnu dramu - tvrdila je Anabela.
Ja sam to htela jasno i glasno da kažem, da on(Gagi) čuje. Da ne ispadnem lažov i da idem njemu iza leđa - branila se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa mnom se više neće za*ebavati. Znaš zašto me za*ebava? Zato što ćutim i trpim ceo život. E više neću. Ne bojim se nikoga i ničega više! I znaš koliko me boli uvo kako se osećaju deca, jer ovde sam jedino ja grbava ispala, jer tu decu sam jedino ja štitila od svih njih - rekla je Anabela.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Ermina Pašović

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'