AKTUELNO

Atijasova se potpuno raspala!

Nakon Marka Miljkovića ustala je i Anabela Atijas, kako bi prokomentarisala njene navode da se on promenio prema Luni Đogani nakon što je zakoračila na velelepno imanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo Luna, odrekni se i Lolija, to je pas kog sam ja kupila i moja Loli sigurno neće biti kao neko siroče ispred vrata. Nisam znala da joj se ne sviđa stan, posle dva dana ulaska ovde, izbacila sam bes iz sebe, kako se neko dere na nju, ja sam to gledala. Osećala sam se lakše i kažnjena sam, nije žao nijedne pare. Želela sam da skroz spustim loptu i da joj pokažem da mi je ona najvažnije. Neću da se petljam u njihovu vezu, htela sam to da pokažem kroz nominaciju, da je drugačije od kada sam ja ušla, ja sam to rekla. Čovek se promenio i ja sam to htela da nagradim. Nisam ni pomislila da će to njemu da zasmeta, ja sam to rekla Luni, ona je meni rekla da se njemu ne sviđa da ja budem dobra prema njemu, u fazonu da bi trebalo da ga napadam, da bi se glasalo za njega. Ali posle ovoga, do kraja Zadruge, ako me budete videli da govorim, nećete me videti. Previše je ovo bolno za mene - govorila je Anabela kroz gorke suze.
Ovde neko laže, Luna je juče ili prekjuče opisivala divnu energiju u sobi kada sedi i kupi kokice i gledaju seriju. Ili je to lagala Marka, ili nas. Nije iskrena bila - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'