AKTUELNO

Voditelj Ognjen Amidžić obratio se zadrugarima sa ekrana i sve je bilo spremno da počnu još jedne "Nominacije".

Zadrugari večeras biraju između Mione Jovanović i Jelene Pešić, koje je za svoja dva potrčka odabrao Branislav Radonić Brendon. Prva na redu da nominuje bila je Mina Vrbaški, koja je pre toga saznala za kaznu koju je dobio Mensur Ajdarpašić.

I Jelena i Miona su mi jako drage, sa njih dve provodim dosta vremena, Jelenu sam nekoliko put sačuvala, sada ću Mionu da sačuvam - istakla je Mina sa knedlom u glasu, jer je pre toga saznala za Mensurovu kaznu.

Foto: TV Pink Printscreen

Postala je svakodnevnica komentarisati Jelenu Pešić. Ona mi je jedna od najboljih drugarica ovde. Miona mi je draga, a Jelenu sam nekoliko puta ovde sačuvala, poslaću nju u izolaciju - rekla je Milica Kemez.
I ja ču Mionu da sačuvam, Jelena se neće ljutiti, malo da ode u duel, da vidimo fanove - nadovezao se Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gotivim i Jelenu i Mionu, ali Miona mi je komšinica, šaljem Jelenu - rekao je David Dragojević.
Ja sam Jelenu oba puta poslala, zato ću Jelenu da sačuvam - istakla je Ana Korać.
Jelena je ortak, kafanac moj, nadam se da se moj Cile i njena Marija čuju. Znam da ćemo se napolju družiti, osetim njen i Stefanov zagrljaj od srca. Ume da me iznervira, ali to nije eskaliralo nikada. Miona je tandrčak, uvek je nešto nadrndana kao i ja, nju šaljem, nemam ništa protiv nje - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, i sa jednom i sa drugom sam super. Imam reči hvale za njih, ne znam ko će se manje ljutiti. Jelena? Šaljem nju - rekao je Gagi Đogani, a zatim je ustao Marko:
Ne zameram ništa ni jednoj, ni drugoj, samo mi se nije svidelo kad je Miona pročitala izmešljeno pismo iz tog razloga šaljem Mionu - ispričao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'