AKTUELNO

Kao što je obećao zadrugarima i publici, voditelj Milan Milošević se vratio u "Zadrugu" danas, kako bi se nastavila emisija "Pitanja gledalaca".

Prvo pitanje koje je Milan danas pročitao bilo je upućeno Luni Đogani, koja se pre toga prisetila kako je pozdravila bivšeg u "Zadruzi 1", a on je se odrekao.

Imala si milion gorih situacija, zašto si sada ovako dramila? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se, imala sam, kad sam preživela "Zadrugu 1"... Ali nikada mi nije palo na um da ću biti sa mamom i tatom u rijalitiju. Ne može da se poredi, ono su bili ljubavni problemi, ovo porodični. Ne mogu da stanem ni na čiju stranu, a teško mi je. Osećam se kao loša ćerka i loš čovek. Jutros sam ustala i rekla sebi da mora da bude dobro. Drago mi je što je mama sinoć prišla, nisam dva dana razgovarala sa njom. Kad sa bilo kim od njih troje ne pričam, kao da mi neki deo fali. Uvek je sa nekim neki problem, nikad nije sa svima super. Hoću da izbalansiram da sa svima budem dobro, ne moramo svi zajedno. Uvek neko mora da se oseća loše, to utiče na mene - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je tata loše, ne znam kako to sad... Čula sam šta je bilo sinoć. Nemam pojma. Volela bih kada bi svi bili normalni, kada bi svako vodio svoji priču. Jedan dan sam u ljutnji sa tatom, jedan sa mamom, jedan sa Markom, ne mogu više da ispratim. Najteže mi padaju sukobi sa majkom jer je ona ovde sama. Ona je žena i sama, a ja ne umem da je odbranim, zavezana sam sa svih strana. Tata kada je loše, ima Marka, Marko ima tatu - govorila je Luna.
Ko je meni Marko? - pobesneo je Gagi.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'