AKTUELNO

Haos već na prvom pitanju!

Prvo pitanje u "Igri istine" postavljala je Anabela Atijas, koja je pitala Lepog Miću:" Šta misliš o odnosu Gagija i Ermine, ali najiskrenije?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su odnosi Gagija i Ermine zaista turbulentni, od početka ne znam kakvo je njeno mišljenje o Gagiju, zaista ne znam. Oni malo pričaju malo ne, ovo što pričaju o odnosu na društvenim mrežama, to nije validno. Ono što kaže Ermina Gagi kaže da laže i obratno. Mislim da Ermina ima želju da bude blizu Gagija, ali ne da bude njegov partner, nego da je, eto, blizu njega. Nju interesuje šta radi porodica Đogani. Kada pitam Gagija šta misli o Ermini, on tvrdi da ona mora da se menja, a Ermina se previše po mom mišljenju meša u njihove porodične stvari - objašnjavao je Mića.
Postoji li prijateljstvo u tom tvom mozgu? Opet ti kažem, nisi upućen u neke stvari - pitala je Ermina.
Imam neko mišljenje da Ermina ima potrebu da bude u toj priči, da daje savete. Ti dušu lošu nemaš, ali imaš jednu manu, ali voliš da se družiš sa poznatim ličnostima. Ti po vokaciji nisi poznata ličnost, vapila si o tome kada si bila mala. Preko društvenih mreža si shvatila kako se to postaje, nikada niko za tebe ne bi znao da nije bilo Baneta - objasnio je Lepi Mića.
Anabela, Mirko i ja se znamo od pre sedam godina, upoznali smo se preko tog pevača sa kojim sam bila u vezi, nikome se nisam nametala - rekla je Ermina, a Matora je objasnila da Erminin brat drži diskoteku u Sarajevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je želela da zna pravo Erminino mišljenje o Gagiju.

Rekla sam mu da se loše ponaša prema svojoj deci, pa onda kaže da nije pročitao ugovor o razvodu. Krivo mi je što mnogo greši, rekla sam mu da je trebalo da ustane i da kaže: "Pogrešio sam u prošlosti". Šta je trebam da uradim, da govorim svom prijatelju neistinu, da ga pustim da se kanali ovde - objašnjavala je Ermina.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'